Gezin filmt ufo bij Antwerpen (YouTube)

hoaxWe hebben er weer één! En ET komt deze keer wel erg vlakbij. En vereert onze zuiderburen met een bezoekje. De marsmannetjes zouden hun ruimteschip geparkeerd hebben langs de ringweg in Antwerpen.

Toen een gezin donderdagavond over de ringweg reed, zagen ze ineens een bolvormig object dat in allerlei kleuren veranderde. Pappa parkeerde de auto om het vreemde schouwspel met zijn mobiel te filmen.

De UFO zigzagde, draaide en bewoog op en neer om vervolgens vlak boven de grond tot stilstand te komen. Pappa, mamma en de kids bleven ruimt twintig minuten ademloos staan kijken, tot het voorwerp ineens in het niets was verdwenen.

De volgende dag ging de man, nog even kijken naar de plek waar de UFO was geland. Tot zijn verbazing zag hij een grote zwarte plek in de sneeuw waaromheen een groepje kraaien zat. En dit laatste bewijsmateriaal geeft voor ons de doorslag, zelden zo’n slecht bewijsmateriaal gezien, wat een aanfluiting!

Wij wachten ondertussen op prins carnaval, die de carnavalsgrap komt opeisen. De Belgische media gaat er in ieder geval vol in en pakt deze morgen groots uit met de ufo waarneming.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gezin filmt ufo bij Antwerpen (YouTube)

  1. Marco

    Jammer hoor, dat er bij sommige de filmpjes zijn verwijderd.

    :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>