Piemelnaakte foto Pim Fortuyn op Ebay

pimmetjeVanaf 495 euro mag jij hem boven je bed hangen of in het toilet mag ook, een afbeelding van de piemelnaakte Pim Fortuyn.

Veilingtekst: “Deze foto is gemaakt als studie materiaal voor het vervaardigen van een ets in 1977 in opdracht van Pim Fortuyn en is nooit eerder gepubliceerd. Er zijn zeventien afdrukken van gemaakt en deze foto heeft de nummering 2/17 en is gesigneerd door de kunstenaar F. Drent. Het is dus een unieke serie en zal dat ook blijven. Het negatief is verknipt na het afdrukken.”

Kom op, waar zijn uw spaarcentjes, Pimmetje staat nu al een paar uur met zijn blote piemeltje te pronken en nog steeds laat niemand zijn flappen wapperen. Openingsbod 495 euro, dat moet toch een koopje zijn voor een gephotoshopte nepper? (kopietje via Geenstijl)

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Piemelnaakte foto Pim Fortuyn op Ebay

  1. ruben

    Hij lijkt er niet egt op!

      /   Reply  / 
  2. Nyuuw

    Nou je kan hem toch ook gewoon printe XD
    maar wie wil nou zo’n foto iew

      /   Reply  / 
  3. Laatbloeier

    Wat een kul; hij lijkt er voor geen meter op!!!!

      /   Reply  / 
  4. DIJKXHOORN VAN MILL

    SLAAT HELEMAAL NERGENS OP.
    GUN DE MENSEN DIE OVERLEDEN ZIJN TOCH HUN RUST.

      /   Reply  / 
  5. Marian

    Nou en of deze foto echt is. Voor 100 %, geen twijfel mogelijk. Ook zijn gezicht zag er in 1977 zo uit, met baardje. Zijn blote benen zijn ook te zien in de uitzending Villa Felderhof uit 1997, conclusie: identiek, zijn armen zijn exact zo en verder was hij hevig vermagerd na een jaar van drie ziekten in 1976.

      /   Reply  / 
    1. MartenFortuyn

      Geachte lezers,
      Ik ben de broer van Pim. Ik zou u gaarne allen uit de illussie willen wekken, omtrent bovenstaande afbeelding, Hoezeer deze ook lijkt op de gestalte van mijn broer, moet ik u toch mededelen dat het hier waarschijnlijk om een misplaatste grap gaat, deze foto van Pim is niet echt. De makers hebben al bericht gekregen om deze foto te verwijderen, en of deze aan te passen, in zodanige vorm, dat deze geen schunnigheid meer vertoont. Hopende u hiermee te hebben geinformeerd over de gang van zaken.
      Verblijfende persoon. Dhr,Drs. Marten fortuyn.

        /   Reply  / 
      1. sima1969

        Geachte lezers,

        Ik ben de verkoper van de foto’s en ets op ebay. Omdat zonder voorafgaand bericht is besloten om mijn aanbiedingen te verwijderen, heb ik besloten te reageren. Ook reageer ik op het gezeur dat het geen foto van W.S.P. Fortuyn zou zijn.
        Ik heb de foto’s en ets uit eerste hand, namelijk die van de kunstenaar. Ik verkoop kunst en in dit geval tevens het studiemateriaal dat daarbij hoort, namelijk de modelfoto voor de ets. Niet iedereen zal het mooi vinden, niet iedereen zal het kuis vinden en sommigen zullen er (terecht misschien) aanstoot aan nemen. Dat wil niet zeggen dat het niet autenthiek is.
        Onder het mom van “gelijke monniken gelijke kappen” zou ebay meerdere foto’s met naaktvoorstellingen moeten verwijderen en niet alleen, zoals nu, wanneer er over wordt geklaagd.
        Omdat het een naaktfoto betreft die ik te koop aanbied, heb ik de advertentie opnieuw geplaatst met nu alleen de bovenste helft van de foto. Naar mijn mening hebben de vele geïnteresseerden in mijn ebayaanbiedingen van deze objecten daar recht op.

        sima1969

          /   Reply  / 
  6. Pingback: Naaktfoto Pim Fortuyn is nepper | Hoax

  7. Marian

    Ik ben het met de aanbieder eens; deze foto is authentiek, omdat ik ook bekend ben met de ets, die ik reeds jaren geleden bij Pim Fortuyn thuis heb mogen bewonderen!!! Broer Marten weet het niet helemaal zeker, maar deze feiten spreken voor zich. Als dit Pim niet is, ben ik Pietje Puk en is de aarde plat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>