‘Claudia Schiffer zat vast in kanaaltunnel’

claudia_schiffer_22Topmodel Claudia Schiffer zou een van de inzittende zijn, die eergisteren urenlang in de kanaaltunnel hebben vastgezeten. Alleen de baas van Eurostar, Richard Brown, wil het verhaal echter nog niet bevestigen.

Opmerkelijk is dat het topmodel als enige met een auto uit de trein is opgepikt, om haar naar het vaste land te brengen. Dit terwijl er ook kinderen en zelfs gehandicapten kinderen en dat zonder licht en zonder verwarming, in de trein onder de grond zaten, kreeg Schiffer een voorkeursbehandeling.

Volgens passagier Gregoire Sentilhes uit Parijs werd ze door een auto opgepikt. Hij zag dat ze in een auto stapte in Folkestone om naar de tunnel te worden gebracht. De man vraagt zich af waarom de andere passagiers niet op dezelfde manier zijn geholpen. Als er een auto kon rijden, hadden ze ook een bus kunnen sturen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>