Vrouw verwerpt klacht dokter die haar twee orgasmes gaf en betaalt hem

Een geobsedeerde vrouw heeft haar gynaecoloog aangeklaagd voor het toebrengen van twee orgasmes tijdens een medisch onderzoek. Volgens Bibi Giles (50) streelde de arts tijdens een medisch onderzoek haar vagina op ritmische wijze zodat ze tweemaal klaarkwam, en dat terwijl een verpleegster erbij stond te kijken. Haar arts zou haar ook eerst gekust hebben.

Maar opmerkelijk genoeg wilde de patiënt in behandeling bij dezelfde dokter en zocht dus geen andere gynaecoloog op. Maar Bibi Giles wil wel geld van haar dokter Angus Thomson. Ze eiste een schadevergoeding van 56.000 euro voor aanranding.

Tijdens het proces blijkt echter dat Bibi Giles een ware gynaecologenverleidster is, tenminste een andere arts meldde zich bij de rechtbank met precies dezelfde ervaringen. Ook hij was jaren geleden aangeklaagd door de vrouw, ook hij zou haar een orgasme hebben opgewekt.

De vrouw heeft de aanklacht inmiddels verworpen en zal de gerechtskosten van 33.600 euro betalen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>