Filmpje coke snoepende kleuter is reclamestunt

cokeBezorgde ouders die na het zien van dit filmpje denken dat elk oppasbuurmeisje coke snuift en haar loverboy meeneemt als ze gaan oppassen, geen nood. Het veelbekeken YouTube filmpje is volledig in scène gezet.

In het filmpje is te zien hoe het dertienjarige buurmeisje samen met haar loverboy coke zit te snuiven op de bank, ook laten de stonde tieners hun oppaskindje proeven van de drug.

Met het in scène gezette filmpje wilden de initiatiefnemers de aandacht vestigen op giftige stoffen in spullen waar kinderen dagelijks mee in contact komen. “We hopen dat we op deze manier ouders wat bewuster gemaakt hebben van risico’s die kleven aan hele normale producten”, zegt Manon Gagic-Roos van GreenJump. Een Nederlandse webshop. Welke biologische en gifvrije producten aanbiedt voor baby’s en kinderen. Erg opmerkelijk, een lijntje biologische coke zit niet in het assortiment.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>