Dronken kleuter steelt om bij papa in de cel te komen (YouTube)

bierDe gedachte aankomende kerst zonder zijn vader te moeten vieren, deed de vierjarige Hayden Wright geen goed. Daarom bedacht de inbrekerszoon een plan, hij zou inbreken en gearresteerd worden, net als pappa, om zo de kerstdagen bij zijn papa in de gevangenis te kunnen doorbrengen.

Een wereldplan, daar moet op gedronken worden, want dat deed pappa ook altijd. Hayden trok een blik bier open en maakte deze soldaat. Waarna hij naar buiten sloop, om bij de buren een ruitje in te tikken. Daar opende hij de cadeautjes die onder de kerstboom lagen. In een van de pakjes zat een jurkje, dat de kleuter direct aantrok.

Nog steeds had niemand de kleuter opgemerkt, Hayden besloot aan te bellen bij de overburen, die zouden hem vast naar de politie brengen, maar eerst nog maar een blik bier.

Met zijn blikje bier nog in de hand, belde het jongetje aan bij de overburen. De bewoner deed de deur open en zag de dronken Hayden staan in z’n rokje en met zijn biertje. De overbuurman belde direct en volgens plan, de politie.

Maar zijn vader ontmoeten ging helaas niet door, Hayden werd door zijn moeder bij het politiebureau opgehaald. Zij moest beloven dat ze voortaan beter op haar zoon zou passen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>