‘Berlusconi zette aanslag TOCH zelf in scène’

berlutsconiWe riepen het vorige week al, maar nu doen de Italianen zelf ook mee. Silvio Berlusconi zou Massimo Tartaglia, die met de replica van de Dom de tanden zijn eruit gooide, zelf hebben betaald.

Naar het schijnt honderdduizenden mensen delen deze complotgedachte. Want waar haalde Berlusconi zo snel de zakdoek vandaan zodat hij in minder dan één seconde zijn gezicht kon afdekken? Waarom hield hij zijn gezicht vervolgens de hele tijd bedekt voordat hij in de auto stapte? Was dat misschien omdat er helemaal geen bloed op zijn gezicht zat?

Toen hij de auto weer uitstapte toonde hij iedereen zijn (net opgemaakte) hoofdwond. Maar hoe kan het dat het bloed zo snel gestold was? En oplettende kijkers zien zelfs een spuitbus met nepbloed in de handen van een van de bodyguards. Zie het filmpje!

Het allergrootste bewijs van al deze nepperij is natuurlijk dat de bodyguards toe stonden dat Berlusconi nog zo lang op de plaats delict aanwezig bleef. Was het niet veel verstandiger geweest om de premier direct af te voeren, wie weet wat er nog meer gebeuren kan?

En ook uit onze eigen poll blijkt dat jij Berlusconi ook voor geen meter vertrouwt. Bijna 70% van de stemmers denkt dat de aanslag op de Italiaanse premier een toneelstukje was.

Klap Berlusconi in scene gezet?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Berlusconi zette aanslag TOCH zelf in scène’

  1. Kai

    Wat een rare mensen toch op de wereld, en niet alleen die president maar ook al die mensen die zich dag in en dag afvragen wat zo’n man doe etc.

      /   Reply  / 
  2. Jana

    Handige Harry maakt er in ieder geval een geslaagde show van. :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>