Moeder blijft Twitteren terwijl haar zoontje verdrinkt

twitter-follow-achieverToen de Amerikaanse Shellie Ross haar zoontje zag luchthappen in het zwembad, postte ze allereerst een berichtje op Twitter. Het hekje naar het zwembad stond open en zo viel Bryson (2) in het water. Terwijl zijn moeder doortwitterde: ‘Bid voor mijn zoontje! Hij is in het zwembad gevallen‘, hapte haar zoon naar adem.

De jongen werd door de oudste zoon van Shellie uit het bad gehaald, maar jammerlijk te laat, de poging om Bryson te reanimeren was tevergeefs. Moeder Ross twitterde nog steeds doodleuk door.

Al meer dan vijfduizend twitteraars hebben de berichten van de moeder inmiddels gelezen. Veel van hen dachten aanvankelijk dat het om een grap ging: “wie twittert er nu dat haar zoontje net verdronken is?”

Toch moeten wij melden dat het bericht juist is. Wij ruiken een aanstaand twitterverbod!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Moeder blijft Twitteren terwijl haar zoontje verdrinkt

  1. Mytje

    Walgelijk! Al haar kinderen ontnemen! Bidden… joh! Ben je gek ofzo? Als je nou eens wat doet in plaats van te “geloven” in iets wat misschien wel niet eens bestaat. Echt ZIEK!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>