Belgen zien vulgaire sekssymbolen in kerstverlichting

kerstverlichtingDe kerstversiering in Laakdal is in het Belgische dorp de ‘talk of the village’. Want in plaats van een brandende kaars met een hulstblaadje, zien sommigen de gezellige sfeerverlichting aan voor vulgaire symbolen als een opgestoken middelvinger of zelfs een condoom.

Hoewel sommige bewoners nog voorzichtig uitdrukken: “Toen ik de nieuwe kerstversiering in de gemeente bekeek, zag ik precies een boot met een paal erop”, zegt raadslid Patrik Vankrunkelsven. Maar het hele dorp weet al lang dat Patrick elke zondag vooraan zit in de kerk. Het in de mond leggen van opgestoken middelvingers is hem dan ook verboden.

De Burgemeester van het dorp is een beetje verbaasd over alle commotie: “Misschien is de kerstversiering dit jaar niet zo mooi als andere jaren, daar geef ik geen mening over, het is gewoon de bedoeling om een gezellige kerstsfeer in ons dorp te creëren. Dat daar zoveel tumult over moet gemaakt worden is niet nodig. Ik zie in die verlichting niet direct een condoom of een middelvinger, maar dat kan misschien zijn omdat ik een vrouw ben.”

Volgend jaar lost het ‘probleem’ zich overigens alvast vanzelf weer op, want dan krijgt Laakdal weer andere kerstversiering.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>