Weer nepgasten aan tafel met Obama

Voor de tweede keer deze maand is het een koppel gelukt zonder uitnodiging een vorkje mee te prikken, bij een presidentieel ontbijtbuffet met Obama in het Witte Huis.

Harvey en Paula Darden, twee grote Obama-fans, hadden een bezoek aan het Witte Huis gepland, maar arriveerden per vergissing een dag te vroeg. Zo belandde de twee middenin de veteranendag, waarbij enkel veteranen op uitnodiging aan mochten schuiven bij een groots ontbijtbuffet samen met de familie Obama.

Terwijl het koppel nog steeds dacht een rondleiding door het witte huis te krijgen, wordt het tweetal ineens een stoel aan de ontbijttafel aangeboden: “Ik voelde me al een beetje vreemd omdat ik de enige man in de kamer was die niet gekleed was in een kostuum, ik zag eruit als een doodgewone toerist”.

Woordvoerder van de veiligheidsdiensten, Ed Donovan, verklaard dat het koppel dezelfde screening kreeg als alle andere bezoekers. En dat ze de Dardens binnenlieten bij wijze van ‘een vriendelijk gebaar’.

De Dardens voelden zich uiteraard heel vereerd om de Obama’s te mogen ontmoeten. Ook Vice-president Biden en zijn vrouw waren van de partij. Ze blijven het vreemde vinden dat ze zomaar binnen werden gelaten op het privé ontbijt.

Het avontuur van dit koppel komt twee weken na een ander incident waarbij realitysterren Tareq en Michaele Salahi naar binnen sneakte op een staatsdiner voor de eerste minister van Indië.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>