Foodfight in Duitse supermarkt

foodfightTwee klanten zijn in het ziekenhuis beland nadat ze elkaar in de supermarkt bekogeld hadden met salamiworst en Parmezaanse kaas (en dan hebben we het hier niet over de geraspte variant).

Een 74-jarige man en een 35-jarige vrouw kregen ruzie toen ze beiden hetzelfde winkelkarretje wilden hebben. De strijd om het wagentje eindigde toen de 24-jarige broer van de vrouw zich ermee bemoeide. Hij sloeg de bejaarde man met een vuistslag tegen de grond en ging vervolgens met zijn moeder en zus de supermarkt binnen om boodschappen te doen.

Maar hier liet de oude man het niet bij zitten. In de supermarkt bekogelde hij zijn rivaal met een salamiworst. Terwijl de tegenpartij de oude man met een stuk parmezaansse kaas probeerde af te weren, waarbij deze met het hoofd dwars door de glazen koelvitrine heen ging. Twee van de amokmakers moesten met een ziekenauto worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>