Verzoeningsfoto Jan en Yolanthe is nep

Roddeltante Albert trapte er middenin, via een anonieme tipgever in een lange regenjas ontving hij een foto, waarop Jan en Yolanthe samen poseren. Veronica magazine had het stel zo ver gekregen nog een keer gebroederlijk naast elkaar te poseren.

Maar Yolanthe zegt helemaal niet geposeerd te hebben: “Ik heb niet geposeerd, zei Cabau van Kasbergen gisteren in RTL Boulevard. Ze willen hiermee dingen omhoog halen en dat vind ik heel jammer. Ik ben verder gegaan met mijn leven. Wat gebeurd is, is gebeurd.”

In het kerstnummer van de televisiegids staan ook geposeerde foto’s van het gescheiden koppel Patricia Paay en Adam Curry en de aartsrivalen Pieter Lakeman en Dirk Scheringa.

Maar ook Patricia ontkent dat ze voor het blad op de foto is gegaan met haar ex-man. En dan wordt het wel duidelijk dat de kiekjes door de redactie in elkaar zijn geknutseld. Al houdt Adjunct hoofdredacteur Rens Muller van Veronica Magazine zijn kaken stijf op elkaar en wil hij niet zeggen dat de foto’s nep zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>