Run op Dom van Milaan beeldje om Berlusconi

De toeristen waren er al gek op, maar nadat Berlusconi een stenen beeldje van de Dom in Milaan tegen zijn kop heeft aangekregen willen alle Italianen het beeldje wel hebben. Mensen staan in de rij om het marmeren beeldje te kopen.

Zo hebben we er direct een complottheorie bij, zo zou de geschifte dader omgekocht zijn door Italiaanse souvenirverkopers, die het foeilelijke stenen beeldje van de dom aan de straatstenen niet kwijtraken.

Een souvenirverkoper op het plein voor de Dom zegt dat de verkopen omhoog zijn geschoten. “Het lijkt een populair kerstcadeau, ook bij toeristen uit het buitenland”.

Replica’s van de gotische kerk zijn er in verschillende soorten. De marmeren versies kosten tien euro. Een plastic dom heb je al voor vijf euro. Berlusconi kreeg een metalen replica in zijn gezicht.

Overigens blijkt uit eigen onderzoek dat een overgroot deel van onze bezoekers gokt dat premier Berlusconi zijn eigen aanslag in scène heeft gezet. Hij profiteert er in ieder geval dik van.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Run op Dom van Milaan beeldje om Berlusconi

  1. Bob

    Aha, deze hele site is een walhalla voor complot-idioten!

    Wel hier binnen blijven hoor, anders komen de enge mannetjes in vliegende schotels!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>