Klimaat sceptici moeten mond houden in Kopenhagen (YouTube)

babebeachWe zouden bijna vergeten dat enkele hackers enkele weken geleden bewezen dat klimaatonderzoekers het niet zo nauw nemen met de uitkomsten van hun onderzoeken. Uit de mailtjes bleek dat de wetenschappers onderling afspraken maken over de uitkomsten van hun onderzoeken, dit alles om hun eigen baantje in stand te houden.

Maar deze week tijdens de klimaatconferentie in Kopenhagen, zijn de omstreden mailtjes taboe. In televisiejournaals zien we enkel demonstranten die zich sterk maken voor CO2 reductie. Antiklimaat demonstranten worden alleen belicht als agressievelingen die direct zijn gearresteerd.

Ook wanneer een journalist een vraag stelt over de ‘climategate mails’ wordt hem verteld te stoppen met filmen. (zie filmpje) En wordt hij door bewakers uit de zaal verwijderd. Het ziet ernaar uit dat de deelnemers aan de klimaattop er alles aan doen de ‘climategate mails’ in de doofpot te stoppen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>