De wiskundige formule voor inparkeren

formuleIn de serie wetenschappelijke onderzoeken waar je eigenlijk geen reet aan hebt; de wiskundige formule voor het inparkeren van een auto. Wie de formule snapt zou nooit meer moeite hebben met het fileparkeren.

“Parkeren is iets wat veel van ons dagelijks doen”, zegt de ontdekker in de Daily Telegraph. “Het zorgt zo vaak voor frustratie. De formule maakt het parkeerproces op een wiskundig vlak begrijpelijk. Wie de formule begrijpt, weet precies wanneer de auto wel en niet past.”

Met de formule bedacht door een professor uit London maakt het inzichtelijk en mogelijk elke auto in de meest  onmogelijke parkeerplekken te kunnen wringen.

Het enige probleem is dat de formule niet erg makkelijk is. De gemiddelde automobilist begrijpt er geen snars van. Wij vragen ons dan ook oprecht af wat makkelijker is inparkeren of de formule doorzien?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>