Belgische politie verklaart verkeerde vermiste dood

7355e041d0Wat is het verschil tussen een 16-jarig meisje en een 47-jarige vrouw? De Belgische politie heeft duidelijk geen idee, wanneer agenten een lichaam van een vrouw van middelbare leeftijd uit het dok bij Merksum vissen, identificeert een woordvoerder dit als het stoffelijk overschot als het vermiste 16-jarige meisje Lesley Van den Broeck.

Ook vergat de politie de ouders van het meisje in te lichten, voordat de woordvoerder met een journalist sprak, die het verhaal groot op de voorpagina gooide. Erg pijnlijk allemaal voor de ouders van de vermiste puber. De moeder van Lesley stortte in, haar tante kreeg een epilepsieaanval en tientallen familieleden en kennissen keerden halsoverkop terug van hun werk.

De politie heeft inmiddels zijn verontschuldigingen aangeboden en een bosje bloemen gestuurd. Waar de sinds een week vermiste 16-jarige Lesley Van den Broeck wel is, is niet bekend.

Update: Inmiddels heeft de Belgische politie het goedgemaakt en het meisje levend teruggevonden.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Belgische politie verklaart verkeerde vermiste dood

  1. Lambik

    gekke belgen,als je toevallig moet verblijven in dit afgrijselijke land begrijp je deze idiote fout wel…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>