Pas op: dode haai op de weg

Een wandelaar kreeg afgelopen Sinterklaasavond de schrik van zijn leven. Toen de Delftenaar een hoekje om ging om zijn hond te laten plassen stond hij ineens oog in oog met een haai. Het beest was 1,38 meter lang, morsdood en lag midden op de weg.

De politie en dierenambulance hebben geen idee hoe de haai op straat terecht is gekomen. De plek waar de haai is gevonden is namelijk zoā€™n 15 kilometer van de kust. Voorlopig ligt de haai bevroren in de koeling bij de dierenambulance.

De vis heeft een flinke wond in zijn buik en is daarom vermoedelijk gebruikt als Sinterklaassurprise.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>