Belgische politie bestormt kleuterfeestje

enews_party_hatDe politie van het Belgische Schaarbeek heeft een zware inschattingsfout gemaakt. Toen ze deze week een melding van geluidsoverlast kreeg op een feestje bij een Afrikaanse familie, rukte de politie met groot materieel uit. De politie stormde het huis binnen en spoot met traangas om de verwachte relschoppers op te pakken. Maar al snel bleek dat er enkel een verjaardagsfeestje met zingende kleuters aan de gang was.

In de kleine straat waar de familie woont stonden twintig politiewagens, op amateurbeelden is te zien hoe opa van 64 hardhandig tegen de grond wordt gewerkt. Ook wordt een jonge moeder geboeid en vastgehouden door vijf andere agenten.

Allemaal onschuldig, de kleuters zongen enkel onschuldige liedjes. De familie is zwaar aangeslagen. En heeft de afgelopen nacht niet geslapen.

Bekijk de beelden op het Belgische VTM Nieuws

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>