Duizenden vrouwen dromen over dezelfde man

la_smallMysterieus en opmerkelijk, maar het schijnt waar te zijn. Duizenden vrouwen wereldwijd schijnen allemaal regelmatig te dromen over één dezelfde man. Enkele van deze vrouwen willen hun mysterieuze droomman ook in het echte leven ontmoeten en zijn daarom een wereldwijde zoektocht begonnen. Via een internetpagina wordt het signalement van de man verspreid, ook hangen er al in veel grote steden posters.

De droom begint in 2006, in New York, schrijft de website. Een vrouw schetst voor haar psychiater de man die zij regelmatig tegenkomt in haar dromen. Het portret ligt vervolgens weken op de behandelkamer van de arts, tot een andere patiënt het gezicht van de man herkent. Ook zij claimt dat de man haar bezoekjes brengt in haar dromen.

Dit doet de psychiater besluiten om de afbeelding aan meerdere vrouwen te laten zien en wat blijkt, duizenden mensen en zelfs mannen beweren de man ook in hun slaap te zijn tegengekomen. Wij denken echter dat ook dit weer een droom is, nooit gezien die man en hij is nog lelijk ook, wat zien die vrouwen daar toch in?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>