Jezus doet KOEKOEK op IKEA toilet

Zelfs Jezus schijnt te winkelen bij de grootste meubelgigant van Zweden, sterker nog: Ook Jezus moet wel eens poepen.

Nietsvermoedende plassende IKEA klanten worden in Glasgow zonder gene begluurd door Jezus zelf. De afbeelding van de heilige bevindt zich in het houtpatroon van de toiletdeur. De Ikea-verschijning vertoont een verbluffende gelijkenis met die op de lijkwade van Turijn. De lange wapperende haren en baard van Jezus zijn duidelijk te zien.

‘Ik was op weg naar het toilet en vond God, zegt een bezoeker tegen de Schotse versie van roddelkrant the Sun. ‘Mijn vrouw dacht dat hij zag er uit als Gandalf uit Lord of the Rings, maar volgens mij is het Jezus.’

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jezus doet KOEKOEK op IKEA toilet

  1. Pingback: ‘Baby is boodschapper Allah’ (filmpje) | Hoax

  2. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>