Ratelband stapt in homogenezing

ratelHet is de Arnhemse patatbakker en volksopruier nu echt in zijn bol geslagen. Verleden week wilde de positivo al op persoonlijke titel Afganistan platbombarderen.  In een interview voor een Vlaams tijdschrift maakt de hete kolenloper het met diverse rake uitspraken nog bonter, zoals: “Het blijft een feit dat homofilie een ziekte is.” en “Rassenvermenging zou gestopt moeten worden.” Ook verklaart hij Osama bin laden een verlichte geest te vinden en vond hij lady Diana maar een sloerie.

Ratelband is overigens wel begaan met homo’s, hij wil er alles aan doen om deze ‘ziekte’ uit te bannen: “Komaan zeg, je hoeft toch niet gestudeerd te hebben om te weten dat zo’n houding indruist tegen alles wat we weten over de natuur. Het goedkeuren van homofilie toont aan hoezeer we naar de verkeerde kant aan het schuiven zijn. Het blijft een afwijking. Waar trouwens een behandeling tegen bestaat. Homoseksualiteit is gewoon een vorm van verslaving. Een seksverslaving. Die ook als dusdanig benaderd dient te worden. Zelfdiscipline is daarbij het sleutelwoord.”

In zijn denkbeelden denkt Ratelband gesteund te worden door niemand minder dan God zelf. En Ratelband is nog niet klaar met het verkondigen van zijn gedachtegoed, want prinses Diana is een vieze sloerie en Bin Laden een man met een visie. En rassenvermenging zou gestopt moeten worden.

En daarom willen wij ook even iets kwijt aan deze seniele kolenloper of mogen we deze positivo de verpersoonlijking van de Duivel noemen? Nu meneer Ratelband, hoe voelt dat nu? Misschien is er iemand die u kan healen? Of eigenlijk doe maar lekker niet…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>