Griepadviseur Osterhaus vuistdiep in griepvaccinproducent

Ab Osterhaus, de regeringsadviseur die onder de Nederlandse bevolking al maandenlang paniek zaait over een aankomende uitbraak van de Mexicaanse griep, met misschien wel honderden doden, lijkt de boel voor de gek te houden. En dit allemaal in ruil voor een vette zak geld.

Osterhaus adviseerde de regering voor de aanpak van de Mexicaanse griep voor 34 miljoen aan vaccins in te slaan om hiermee iedere Nederlander tweemaal in te kunnen enten tegen deze griep. Nu maanden later blijkt het Mexicaanse griep virus als een grote zeepbel uiteen te spatten en zit Ab Klink met een berg onnodige medicijnen.

En daar wordt deze professor dus schatrijk mee, want meneer blijkt aandelen te hebben in een bedrijf dat meewerkt aan de ontwikkeling van de aangekochte vaccins. Dat blijkt uit onderzoek van het Radio 1-programma Argos.

De Tweede Kamer houdt binnenkort een spoeddebat met minister Ab Klink (Volksgezondheid) over de belangenverstrengeling van de viroloog.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Griepadviseur Osterhaus vuistdiep in griepvaccinproducent

  1. Dario

    En daarom adviseren wij van WC Eend, WC Eend.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>