Zoetermeer gefopt met komst tippelzones

De PvdA in Zoetermeer wilde even testen of er wel naar ze geluisterd wordt en verzon een 1 aprilgrap over de komst van tippelzones in de stad. Er zou er eentje in een wijk komen en bij succes ook in het stadshart. Heel Zoetermeer natuurlijk in rep en roer, dus besloot de partij vandaag toch alvast de grap te verklappen. ,,Het goede nieuws is dat we als partij gehoord worden”, gniffelde de PvdA.

De voorzitter van het buurtpreventieproject WAS in de wijk Noordhove was gealarmeerd en wilde iedereen bij elkaar roepen, vertelt gemeenteraadslid Anja van Zantvoort.  ,,We zouden het een en ander voorleggen aan het college van burgemeester en wethouders dat vlak voor 1 april vergadert. Hij had het door.” Geen getippel in Zoetermeer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zoetermeer gefopt met komst tippelzones

  1. Pingback: De 10 beste aprilgrappen van 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>