Bosniëveteraan liegt tegen Telegraaf

Deze week stond er in de Telegraaf een zielig interview met Bosniëveteraan Henk Lenting (36), deze pechvogel zou tijdens zijn uitzending op een landmijn zijn gestapt.

Teruggekomen in Nederland heeft de beste man nog meer pech, omdat hij in een rolstoel zit, is hij een makkelijk slachtoffer voor Antilliaanse sneugasten. In het interview huilt Henk lekker uit, want de wereld is zo onrechtvaardig en hij is zo zielig.

Maar Henk is nog zieliger dan wij allemaal dachten, meneer is nooit in Bosnië geweest en heeft zijn zielige verhaal compleet uit zijn duim gezogen. Op het forum van de Dutchbatters wordt gekke Henkie door zijn ‘collega’s’ keihard ontmaskerd. Geenstijl spreekt van een leermomentje, wij wisten al langer dat de krant, echt heel soms, wel eens iets schrijft dat niet waar is.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bosniëveteraan liegt tegen Telegraaf

  1. Stallaerts

    Liegen is een relatief begrip in de Balkan (en allen daar?) Je past de realiteit aan aan je behoeften aan, wat doet een mens anders. Het komt erop aan recht te blijven staan, wat er ook gebeurt. en de aanval is de beste verdediging. Nee toch?
    Overleven moeten we toch ook in slechte omstandigheden?
    Waarom tonen Politiekers (en door de media getipte mensenà alleen belangstelling voor de Balkan? Als ze hun vingertje kunnen opheffen en iets blijft hangen.
    Sans rancune (bez,molim)

      /   Reply  / 
    1. Fred Buddingh Auteur

      Is dit niet een beetje Offtopic?

        /   Reply  / 
  2. André de Hooge

    Laat die vent een boek gaan schrijven; het nieuwste sprookjesboek. Kan ie een berg poen verdienen!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>