Regilio Tuur nep held?

Help, vliegtuig te water. Het scheelde weinig of de passagiers van het vliegtuig dat donderdag een wonderbaarlijke noodlanding maakte in de Hudson, waren doodgevroren. Het was die dag -10, maar het water was daar veel kouder.

Gelukkig was daar Regilio Tuur, boelkloedig greep de stoere bokser direct in en hielp de drenkelingen uit het water. Wat een held, verdient zeker een lintje.

Maar de geruchten worden steeds groter dat de bokser helemaal niets heeft gedaan. Hij stond erbij en hij keer ernaar. “Regilio kan niet geholpen hebben, omdat de kade waar de slachtoffers aan wal kwamen, niet voor andere mensen toegankelijk was.”

Een andere Nederlander die in New York woont, beweert Regilio tijdens het ongeluk op een heel andere plek in de stad tegen te zijn gekomen. Ze zouden zelfs even een praatje hebben gemaakt.

Dit verklaart ook de tegenstrijdige verklaringen die hij geeft aan de pers. In de uitzending van Giel vertelt de bokser dat hij vanaf de kant heeft staan toe te kijken, terwijl hij ’s avonds in Shownieuws vertelt dat hij slachtoffers op het droge heeft getrokken en daarbij zelf ook onderkoeld is geraakt. “Ik bibberde over mijn hele lichaam”, aldus Regilio.

Heeft Regilio Tuur slachtoffers uit de Hudson gered?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Regilio Tuur nep held?

  1. Sjefke

    “Het was die dag -10, maar het water was daar veel kouder.”

    Hoax! Als water zó koud is, heet het ijs.

      /   Reply  / 
  2. once

    Ik heb Regilio ook gezien op Colombus Circle in NORMALE kleding. precies op het tijdstip dat de crash plaatsvond. Ken m al heel lang en weet dat ie t nog steeds niet kan verkroppen dat hij tijdens 9/11 niet in NY was. Dus hij heeft warschijnlijk gedacht dit is mn kans. Vuile aandacht trekker. Hoe durf je hier over te liegen. Niemand kon helpen. Alles was afgesloten. Ziek word ik van je. Je liegt ook nog over het feit dat je in de stad woont. Je woont een uur buiten de stad.

      /   Reply  / 
  3. stonecold

    Regilio is een zielig typetje. Bij de nationale IQ test bleek dat we eigenlijk medelijden met hem moeten hebben (IQ van 79) ware het niet dat hij zeer irritant en mediageil is. “I’m on a mission baby” Opfucken kaboutertje Fantastico! (En spreek je moerstaal!)

      /   Reply  / 
  4. Rob

    Hebben we eindelijk weer eens een echte held in ons midden (sinds de tweede wereldoorlog)is het weer niet goed….
    Laat hem ergens anders zijn geweest, laat hem niets gezien hebben, laat hem niets geweten te hebben…och..laat hem ook maar helemaal…

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Regilio Tuur helpt gewonden Turkse ramptoestel | Hoax

  6. Pingback: Best hoax ’09: Regilio Tuur held van het jaar | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>