Man: ‘mijn kat heeft me neergeschoten’

Een Amerikaanse man beweert te zijn neergeschoten door zijn kat. Charlie Busick uit Eden vertelt de lokale sheriff, dat hij zijn .45 kaliber pistool op zijn love-seat had laten liggen, het favoriete plekje van zijn kat.

“Mijn kat sprong op de stoel, precies op de trekker, de kogel vloog om mijn oren”, vertelt de man geschrokken.

Een dag later realiseert Busick dat hij zijn kat niet op kan laten draaien voor het schampschot. Hij heeft spijt en is bang voor zeven jaar slechte seks en kattenbeten.

De man meldt zich opnieuw bij de sheriff, om zijn leugen uit het proces verbaal te laten verwijderen en te vervangen door de keiharde werkelijkheid: “Tijdens het opstaan van de bank leunde ik toevallig op mijn pistool, wanneer het nog toevalliger afging”, luidt zijn nieuwe verklaring.

Voor diegene die na dit verhaal denken dat katten niet met een pistool kunnen opgaan heeft het mis. Drie jaar geleden schoot een kat zijn baas dood terwijl hij in de keuken stond te koken, aldus Foxnews.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>