Laat jouw vet afzuigen voor Afrika

Uw lichaamsvet kan levens redden. Van al uw kwabjes, onderkinnen, dikke kuiten en bierbuiken, kunnen de kindertjes in Afrika jaren eten. En dit terwijl
u dit overtollige vet helemaal niet nodig hebt.

Op de site van irfak.org worden dikkerds opgeroepen hun vetjes te laten amputeren en op te sturen naar Afrika.

“IRFAK verwerkt het, door overvoeding ontstane vetoverschot uit de rijkere westerse landen tot specifieke, gezonde en uitgebalanceerde voedingsproducten voor de zogenaamde derde wereld”, staat op er de site te lezen.

Van alle lichaamsvetten maakt irfak koekjes, die je overigens ook kan bestellen. De site wordt overspoeld met aanmeldingen, veel dikke weldoeners willen maar wat graag hun vet doneren aan de arme kindjes in Afrika.

Irfak is een kunstproject van de Limburgse kunstenares Mieke Smits. Één in de lijn van de legendarische ‘McDonalds poep recycling (zie filmpje)’. Het project is opgezet om aandacht te vragen voor het wereldvoedselprobleem.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laat jouw vet afzuigen voor Afrika

  1. Pingback: Menselijk vet als nieuwe biodiesel | Hoax

  2. André de Hooge

    Wat schuift het????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>