Naaktfoto’s Do zijn knip en plakwerk

De uitgelekte playboyfoto’s van Do op weblog VKmag zijn nep. Dit beweert een woordvoerder van het blootblad in de Telegraaf: “Het is noestig knip- en plakwerk, de foto’s zijn niet afkomstig van Playboy.” Ook wij vertrouwen de boel niet en zien photoshop-sporen.

VKmag publiceerde vanmorgen enkele foto’s van de blootreportage van zangeres Do geschoten in Zuid-Afrika. De foto’s zouden afkomstig zijn van een boze ex-medewerker van het blootblad, die eruit zou zijn gegooid vanwege de kredietcrisis. Omdat hij wraak wilde nemen schijnt hij de foto’s te hebben doorgestuurd naar VKmag.

Ook wij betwijfelen of de foto’s echt zijn. Als je goed kijkt zie je dat Do haar nek wel erg vreemd heeft gedraaid, tevens zijn er in twee foto’s wat onregelmatigheden langs de zijkant van haar gezicht te zien. Een typisch gevalletje gummetje-photoshop-doezelaar.

Echt of nep, we zien het op 11 december, want dan ligt de nieuwe playboy in de winkel. En VKmag houdt er in ieder geval een paar dagen leuke bezoekcijfers aan over.

Update: Intussen zijn ook de originele foto’s, die gebruikt zijn voor dit knutselwerkje, gevonden. Tevens claimt Geenstijl de echte naaktfoto’s van Do in haar bezit te hebben. En die zien er heel wat echter uit.

Lees ook: Mc Donald’s naaktfoto’s Tina Sherman nep

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Naaktfoto’s Do zijn knip en plakwerk

  1. Pingback: Angelina Jolie naakt in Playboy? | Hoax

  2. Pingback: Best hoax ‘08: Naaktfoto’s Sarah Palin | Hoax

  3. Pingback: Best hoax ’08: Nog meer nepnaakt en fake-sekstapes | Hoax

  4. Pingback: Hoax history: Man denkt elke 7 seconde aan seks | Hoax

  5. Pingback: Naaktfoto’s Scarlett Johansson gelekt (NSFW) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>