Liegbeest Joran pinokkioot verder

Gefeliciteerd, bij deze bekronen wij vermeend vrouwenhandelaar Joran van der Sloot tot de Pinokkio van de week.

In een interview met Fox News jokte van der Sloot dat hij Natalee had verkocht voor 10.000 dollar. Koper was een geile Venezolaan die wel zin had in een blond chickie. Natalee schijnt zelfs nog in leven te zijn. Ook Joran’s vader zou van de verkoop weten, om dit te bewijzen heeft Joran opnamen van telefoongesprekken aan de nieuwszender overhandigd.

Uren na de uitzending van het Interview telefoneert Joran weer met Fox, hij vertelt het hele verhaal uit zijn duim gezogen te hebben.
Vandaag heeft Fox News de opgenomen gesprekken openbaar gemaakt, deze maken het verhaal nog vreemder. De tapes zouden het bewijs kunnen zijn dat het mensenhandel verhaaltje toch weer wel waar is. Of Joran heeft ze zelf in elkaar geknutseld. In Tailand, waar Joran al bijna een jaar geniet van het mooie weer schijnt inmiddels de pleuris te zijn uitgebroken.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Liegbeest Joran pinokkioot verder

 1. André de Hooge

  Ik dacht dat Mr. van der Sloot in Laos vertoefde of is ie daar ook de grens overgeschopt?????

    /   Reply  / 
 2. Thea

  Hello there,
  I watched the video about having a tape where Joran seems to be speaking with his dad and wants to come forward with the truth
  about selling Natalee Hollaway..I totally agree with the lawyer of
  Joran vd. Sloot that this kid is very sick and I think all media over the world has to stop now continu speculating bout what really could have happened and specially offer money to Joran vd. Sloot to invite him into shows and give another explanation. I believe it never will lead to the truth bout Natalee although everyone wants to..including me. This kid will make abuse every time again and again when media invites him..so please, ignore him!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: De 10 grootste leugens over Joran van der Sloot | Hoax

 4. Vergeetmeniet

  Dit gaat wel erg ver

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>