Steven Spielberg aan de schandpaal voor ‘jachtfoto’ met doodgeschoten dino

Niet te geloven toch, dat mensen trots foto’s plaatsen van zichzelf bij een dier dat ze hebben neergeschoten. Eén zo’n foto ging heel hard viral op Facebook afgelopen week. ‘t Plaatje dat je hieronder ziet werd via de Facebook-pagina van I Fucking Love Science al ruim 400.000 keer geliked en een kleine 75.000 keer gedeeld. Het originele  bericht werd ook tienduizenden keren gedeeld.

Bron: Facebook.com/IFeakingLoveScience

Blijkbaar geloven mensen dat dit nét zo’n foto is. Maar wie even goed kijkt, ziet dat het Steven Spielberg is, met een van de ‘decorstukken’ van Jurassic Park. Helemaal geen jachtfoto dus, maar toch zijn er blijkbaar flink wat mensen ingetrapt. Bij het RTL-programma EditieNL hebben ze inmiddels ook een variatie gemaakt: een fotootje van verslaggever Sander Paulus die ‘net terug is van vakantie’ en precies zo’n zelfde foto heeft als die van Spielberg. En zelfs dáár trapten weer wat mensen in.

Bron: twitter.com/Sander_EditieNL

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>