Rapper luistert thuis live mee naar interview met…zichzelf!

Dat is best knap, vooral als je zeker weet dat je niet in de bewuste radioshow zit, toch? Het interview werd gehouden door de Australische radiopresentator Tom Elliot, die rapper 360 interviewde.

Bron: sxc.hu

Correctie, ik bedoel dat radiopresentator Elliot, dacht dat hij een interview had met de rapper 360. In werkelijkheid werd hij flink beetgenomen door een grappenmaker. Deze wist hem ‘live’ op de radio voor paal te zetten door hem te vragen hoe ver het research gaat naar de mensen die worden geïnterviewd in het programma. ‘Bellen mensen soms gewoon op en zeggen ze, Hi ik ben 360 en dan kom ik op de radio?, zei hij.’ Toen begon het bij Elliot te dagen dat hij niet de echte rapper 360 aan de lijn had, waarop hij de verbinding verbrak. Gedurende het interview filmde de ‘echte’ rapper 360 zichzelf, terwijl hij live meeluisterde naar het interview. Hij kwam niet meer bij van het lachen! Na afloop van het interview zette hij het filmpje online:

Ouch! Best pijnlijk voor de radiopresentator aangezien dit al de tweede keer is dat dit hem overkomt in drie maanden. Misschien handig als er de volgende keer ‘iets’ grondiger research wordt gedaan, zodat hij zijn geloofwaardigheid niet verliest en dit hem niet nog een keer overkomt.

Wat vinden jullie ervan dat een radiopresentator ‘live’ wordt beetgenomen? Laat het hieronder weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>