Kabouters bestaan ze echt of niet?

Gisteravond was het programma 3 op Reis te zien, in deze aflevering reisde Chris Zegers af naar Ierland. Hij had afgesproken met een Ierse man, die kabouters kan zien.

Bron: sxc.hu

Hij vertelde dat er nog maar 239 kabouters bestaan. Ze sterven uit omdat mensen niet meer in ze geloven. Deze man heeft het voor elkaar gekregen dat het gebied waar de kabouters wonen, benoemd is tot een beschermd gebied voor planten, dieren en kabouters. Jawel, je hoort het goed, kabouters! Hij is niet de enige Ierse man die in kabouters gelooft, ruim één op de drie Ieren gelooft in het bestaan van kabouters.

Ben je benieuwd naar hoe ze zich kleden en de instrumenten die ze spelen – ze spelen ook gitaar – kijk dan hieronder  dit Ierse filmpje:

In mijn ogen klinkt het ongeloofwaardig. Toch wil ik niet een verantwoordelijk zijn voor het uitsterven van kabouters -als ze toch bestaan, dus hierbij de vraag aan jullie, geloven jullie in het bestaan van kabouters?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kabouters bestaan ze echt of niet?

  1. milan

    nee eigenlijk niet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>