Justin Bieber overleeft skiongeluk, Avril Lavigne dood

Ook de Canadese zangeres Avril Lavinge is vandaag betrokken geraakt bij het snowboard-inferno, dat zich sinds afgelopen week afspeelt in de Zwitsers Alpen. Bij het dramatische ongeluk stierven al verschillende celebrities, als Charlie Sheen, Owen Wilson en Eddie Murphy.

Gisteravond verschenen op Twitter de eerste geruchten, deze werden massaal door de media overgenomen. Erg dom, want het bericht over het vermeende snowboard ongeluk was identiek aan dat van eerdere slachtoffers.

Collega Justin Bieber wist op het nippertje de diepe sneeuw te ontwijken. Tweets waarin gemeld werd dat ook hij zou zijn omgekomen, werden niet overgenomen. En dat is jammer, wij waren Justin liever kwijt geweest en met Avril drinken we graag een biertje.

Al sinds een week zorgt steeds hetzelfde artikel over een snowboard-ongeval een nieuwe doodmelding op Twitter. Meedoen en je eigen slachtoffer maken? Dat kan, verander in de url van dit artikel de naam van Avril Lavinge, in de naam van diegene die je dood wenst. Pas op, iemand doodmelden kan ook voor de dader zeer schadelijke gevolgen hebben.

Lees ook:  Zoenfoto’s Justin Bieber en Selena Gomez nep?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Justin Bieber overleeft skiongeluk, Avril Lavigne dood

  1. Pingback: Wilma Nanninga meldt Jody Bernal dood | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>