‘Supermaan veroorzaakt Apocalyps op 19 maart’

Op 19 maart staat de maan het dichtst bij de aarde. Astrologen waarschuwen voor een apocalyptisch van extreme weersomstandigheden, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Wetenschappers doen de paniekzaaierij af als klinkklare onzin. Zo schrijft het AD.

Volgens Pete Wheeler van het International Centre for Radio Astronomy hoeven we ons geen zorgen te maken. “Er zullen geen aardbevingen of vulkaanuitbarstingen zijn en als die er toch zijn is dat geheel toevallig.”

Astronoom David Reneke waarschuwt voor paniekzaaierij: “Als je maar hard genoeg je best doet, kun je verbanden leggen tussen elke natuurramp en de stand van de maan.”

Het enige waar we volgens deze wetenschappers deze dag rekening mee moeten houden is de waterstand. “Het water in de zee zal een lagere eb en een hogere vloed hebben.” Een beetje oppassen met zwemmen dus, al is het daar toch nog veels te koud voor.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Supermaan veroorzaakt Apocalyps op 19 maart’

  1. Pingback: ‘Supermaan veroorzaakte aardbeving Japan’ | Hoax

  2. Greg

    Kijk is wat er gebeurd is vrijdag

      /   Reply  / 
  3. Pingback: De Supermaan schijnt door de bomen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>