‘Arabische koning koopt Facebook’

Facebook oprichter Mark Zuckerberg zou zijn profielsite voor $150 biljoen hebben verkocht aan de Arabische koning Abdullah. De vorst liet een week geleden weten niet blij te zijn met de onrusten in de diverse Afrikaanse landen, die allen hun oorsprong hadden op Facebook.

Door de profielensite te kopen en streng te censureren wil hij toekomstige onrusten bij de kiem smoren. De verkoop beloofd niet veel goeds voor de medewerkers van de site, de koning heeft aangekondigd hen allemaal te ontslaan en te vervangen voor kamelen.

Tienduizenden internetgebruikers en zelfs enkele kwaliteitsmedia tuinde er vol in. Bovenstaand artikel werd verzonnen door de satirische site Dawnwires en is dus om te lachen! Dat begrijpt overigens niet iedereen, onder het artikel staan talloze verontwaardigde reacties van mensen die Zuckerberg ter verantwoording roepen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>