Ufo’s dol op pepermunt en sigaren

Volgens officiële documenten, vrijgegeven door de Britse autoriteiten zouden buitenaardse wezens dol zijn op pepermunt en sigaren. De voorheen geheime stukken van het Britse ministerie van Defensie beslaan 8500 pagina’s en stammen vooral uit de jaren 1997-2005.

Veel ooggetuigen rapporteerden onbekende vliegende objecten, zoals een pepermuntvormig luchtschip. Een andere getuige beweerde in 1998 dat hij ontvoerd was door ‘aliens’ die in een sigaarvormige vliegmachine boven zijn woning zweefde.

De man beweerde dat hij na zijn ontvoering een uur zou hebben gewonnen. Het ministerie nam de melding echter niet serieus en verklaarde hem dat hij waarschijnlijk gewoon een zeppelin heeft gezien en het extra uur te maken had met het terugzetten van de klok na de zomertijd.

Of echt alle ufo-waarnemingen onzin waren, zullen we nooit weten. Een groot gedeelte van de documenten is op onverklaarbare wijze zoekgeraakt, waarmee de hoeveelheid complottheorieën alleen maar toeneemt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>