Yvon Jaspers liegt over busje Boer zoekt Vrouw

Naast het spelletje dat boer Richard speelt, worden kijkers van het populaire televisieprogramma Boer zoekt vrouw ook genept met het olijke blauwe Volkswagen-busje, waarmee Yvon Jaspers de boeren bezoekt.

Weekblad de Weekend heeft zijn hand weten te leggen op een bloedstollende scoop. Uit eigen onderzoek weet het blad te melden dat de presentatrice de boeren niet met het busje, maar met haar eigen rode auto bezoekt.

Pas als de camera draait kruipt Yvon op de bestuurdersstoel om voor de boerderijen een rondje te rijden. Als alles op band staat stapt ze weer in haar eigen auto.“ Het roddelblad is verontwaardigd, want hoe durft de blonde presentatrice het Nederlandse volk zo voor te liegen.

Het bedrog werd geconstateerd toen een verslaggever zonder aankondiging de boerderij van boer Gijsbert bezocht. “Yvon Jaspers schrok zich een hoedje toen Weekend ineens op de stoep stond bij boer Gijsbert, terwijl zij bezig was met de opnames. Ze zat in haar eigen rode auto en sloeg van schrik de handen voor haar ogen. In het programma wordt de kijker voorgespiegeld dat ze in het karakteristieke blauwe busje bij de boeren langsgaat. Een tijdje terug vroegen we Yvon of ze echt zelf in dat busje rijdt en toen zei ze: ‘Ik rij echt overal naartoe, we hebben onderweg heel veel bekijks.’

De leugen over het busje, staat in schril contrast tegenover de geheime afspraakjes waarmee boer Richard de kijker bedroog. En daarmee lijkt de doodsteek voor Boer zoekt Vrouw definitief te zijn gegeven. De finale was al geschrapt en de KRO zal het programma naar verwachting vanaf zondag helemaal van de buis halen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yvon Jaspers liegt over busje Boer zoekt Vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>