Terror Jaap dumpt poep in tuin Albert Verlinde

mestprank‘Terror Jaap’ heeft woensdagochtend tientallen liters mest gedumpt in de straat van roddeltante Albert Verlinde. Zijn dikke maatje Robert Jensen zou hem hiertoe hebben aangezet.

Volgens de Gouden Kooi winnaar was het niet de bedoeling dat de mest daadwerkelijk voor het huis van Albert zou worden gedumpt, maar Jaap zou per ongeluk de hendel hebben overgehaald, waarna de kluiten stront al tegen de voorruit aanvlogen.

Het eigenlijke plan was het mestoverschot te dumpen in een weiland verderop. Een knap staaltje kijkersbedrog in de montage, moest er vervolgens voor zorgen dat de kijker zou denken dat stoere Jaap de mest echt in de tuin van Albert loosde.

Verlinden en partner Onno Hoes waren op het moment van de vuilstort niet thuis. Wel liet Albert vanavond weten dat Terror Jaap zeer waarschijnlijk een vette boete kan verwachten. Bij het wegspoelen van de mest is er mogelijk schade ontstaan aan het rioolstelsel. En een boete van de milieupolitie, die is niet mis.

We moeten toegeven, dat dit niet de sterkste grap is, maar als er iemand is die we een berg stront wensen, dan is het toch Albert Verlinden wel.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>