Protesterende topless vrouwen verrast door mannen met camera (filmpje)

toplessfailVrouwen, het zijn vaak onbegrijpelijke wezens. Neem nu dit clubje chickies, gezellig aan het demonstreren tegen hypocrisie. Ze pikken het niet dat ze niet topless mogen en dat terwijl porno nergens zo floreert als in de VS. Kijk zo zien wij het dus graag.

Het mag duidelijk zijn dat de vrouwen konden op heel wat belangstelling rekenen. Zo was een club mannelijke amateurfotografen speciaal op komen draven om de vrouwen op de kiek te zetten. Ook waren er veel verslaggevers en fotografen van landelijke en lokale media. Goede aandacht zou je denken, nou niet dus, want je denkt toch zeker niet dat die vieze mannen hun tieten mochten fotograferen?

De dames waren totaal verrast van alle mannelijke aandacht. “Plots stond het vol mannen. Ze kwamen kijken alsof het om een parade ging”, zucht initiatiefneemster MacDowell. “Waarom kunnen we niet gewoon op straat lopen zonder zoveel mannelijke aandacht?!” Tja, wij snappen het ook niet, hoe zou dat nu toch komen?

Topless Parade in Portland Maine from Jared Anderson on Vimeo.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Protesterende topless vrouwen verrast door mannen met camera (filmpje)

  1. Leo

    ik heb er geen problemen mee….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>