Ook vrouwen kijken naar borsten

BOOBStrue14Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen, wanneer ze een vrouw ontmoeten, het nooit kunnen laten de borstpartij veelvuldig in zich op te nemen. Maar waar kijken vrouwen naar, wanneer ze een vrouw ontmoeten. Juist ook vrouwen kijken naar borsten.

Zeker negen op tien vrouwen kijkt meteen naar de voorgevel van vrouwen die ze ontmoeten. Dat komt voort uit een vergelijkend waren onderzoek. Ze willen checken of hun eigen boezem voller is. De helft van de ondervraagde vrouwen geeft ook toe dat ze vaak jaloers zijn op de beter gevormde boezem van andere vrouwen.

Vrouwen geven de tieten-kijkerij in ieder geval wel eerlijk toe, dit in tegenstelling tot de helft van de mannen welke in alle gevallen glashard zal ontkennen. En dat is logisch, een vrouw hoeft niet op de blaren te zitten, terwijl een eerlijke man, het vaak moet doen met een pijnlijke wang.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ook vrouwen kijken naar borsten

  1. Marco

    Hoe kan je met zoiets nou gaan liegen, mannen toch, die tieten zitten hoog hoe kan je dat nou niet zien (de kleintjes) lol. Ieder man en vrouw kijken naar een voorbij lopende, goed uitziende vrouw.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>