Mannen gebruiken boeken als verleidingstruc

Na liegen over vorige bedveroveringen, is liegen over gelezen boeken de meest gebruikte verleidingstruc. Dat blijkt uit recent Brits onderzoek.

Meer dan een derde van de mannen geeft toe niet de waarheid te zeggen over de boeken in zijn boekenkast. Hiermee willen ze romantischer of slimmer lijken.

Maar het gaat nog verder: Bijna 1 op 5 volwassenen leest een specifiek boek voordat ze een romantische date hebben. En zorgt ook dat het betreffende boek op zijn nachtkasje ligt mocht hij scoren in zijn strategie.

De Britten onderzochten ook welke boeken het meeste indruk maakte. Vrouwen vallen voor mannen die de biografie van Mandela hebben gelezen en mannen krijgen een stijve wanneer hun potentiële partner nieuwswebsites leest.

Geloof een man dus nooit als hij opschept over zijn boekenkast, behalve als hij vertelt de laatste Harry Potter te hebben stukgelezen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>