Joop.nl verslikt zich in verkeerde Breivik

Zwetend en met opgewonden hartkloppingen moet de redacteur van Joop.nl zijn stukje hebben getyped. Na uren googlen was het schandknaapje van Jole gestuit op de geheime sekswensen van Breivik. Maar tegen alle verwachtingen in, was het bericht niet de scoop die de redactie handjeswrijvend verwachtte.

Rivaal GeenStijl betrapte de VARA-weblog op een persoonsverwisseling en nagelde de site publiekelijk aan zijn spreekwoordelijke kruis: “De Anders Breivik waar het hier om gaat is helemaal geen zieke terrorist. Zulks valt eenvoudig te controleren via web-archive (BEWIJS!) maar dat heeft Van Jole de anonieme redacteur verzuimd. En dat is natuurlijk een beetje slordig van de anti-schandpaal-bloggers van Joop.”

Maar deJoop toont wel ballen, het weblog gaat publiekelijk met de billen bloot, door bij het stuk een correctie en verwijzing naar GeenStijl te plaatsen. Het weblog opheffen was de andere  verstandige keuze geweest.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>