Ufo filmpjes Youtubsmurf zijn carnavalsgrap

Natuurlijk zijn de Ufo encounters van Youtubsmurf niet echt! Gewoon wat simpel speurwerk levert op dat Youtubsmurf morgen met nieuwe beelden gaat komen en zichzelf ook waarschijnlijk zal ontmaskeren. Morgen is het namelijk de elfde van de elfde, de officiële start van het carnavalsseizoen.

De connectie met dit volksfeest van onder de rivieren bewijzen eerder geplaatste filmpjes van Youtubsmurf  (klik op meer van Youtubsmurf) uit 2008, hierop is de carnavalsoptocht van Pijnakker te zien. De filmpjes zijn privé gemaakt en daarom alleen als tumbnail zichtbaar. Logisch want als deze filmpjes zichtbaar waren voor iedereen, was onze smurf al lang door de mand gevallen.

Intussen discusseren de gelovigen op de Ufo meldingssite NIBURU nog heftig door over de echtheid van de beelden. Volgens een artikel op de site is het laatste filmpje van de Ufo ontmoeting gemaakt met een stilstaande foto en wat bewerkingssoftware. De gelovigen zijn oplichter Youtubsmurf flink beu, in reactie's op het forum noemen ze hem vooral een aandachtsgeil mannetje. Gelukkig zit onze smurf al een tijdje ondergedoken, want de gelovigen van NIBURU zouden wet eens kwadere bedoelingen kunnen hebben als de buitenaardse wezens waar ze in geloven.

Lees ook:
Youtubsmurf ziet weer marsmannetjes
Ufo gezien bij Nootdorp

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ufo filmpjes Youtubsmurf zijn carnavalsgrap

  1. Pingback: Robbie Williams stopt met zingen en wordt Ufo spotter | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>