Robbie Williams op dodenlijst ufo’s

Het is bij Robbie helemaal in zijn bol geslagen. Al maanden is de voormalige zanger helemaal in de ban van buitenaards leven. Nu gaat hij zelfs onder water op zoek naar onderwaterwezens.

Samen met zijn vriendin Ayda (die na wat tegenstribbelen, nu ook helemaal ufo-minded is) duikt hij regelmatig voor de kust van Californië, om Snorkels en onderwateraliens te spotten.

Maar de speurtocht is voor de voormalige zanger niet helemaal zonder gevaar. Volgens onderzoekers staat hij op een soort dodenlijst van buitenaardse wezens.

“We huren dan jetski’s en gaan naar het eiland Catalina, dat voor de kust ligt. Het is een plek die buitenaardse wezens aantrekt en waar we met ze in contact kunnen komen,” beweert hij als een echte kapitein Ortega.

Robbie Williams maakte na een ‘close encounter’ bekend te stoppen met zingen. Sindsdien heeft hij al drie keer oog in oog heeft gestaan met een alien. “Mijn interesse voor buitenaards leven heb ik van mijn moeder. Ze werkte met tarot-kaarten en had bovennatuurlijke contacten,” aldus Robbie.

Maar de zanger mag wel oppassen: In september verklaarde Michael Luckman, directeur van het New Yorkse centrum dat onderzoek doet naar buitenaards leven, dat Robbie een belangrijke persoon is voor aliens en hij ieder moment ‘ontvoerd’ kan worden door de marsmannetjes.

Lees ook: Robbie Williams stopt met zingen en wordt Ufo spotter

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>