Jezus verschijnt in koekenpan

Jezus in de panprankToen een Amerikaanse student nog even wat spek wilde bakken na een avondje stappen, werd hij verrast door een onaangekondigde gast.

“Ik wilde wat snacken voordat ik ging slapen”, vertelt hij. Terwijl hij het spek aan het bakken was besloot hij even te gaan liggen op de bank. De student werd echter ruw uit zijn slaap verstoord toen bleek dat het huis blauw stond van de rook.

Toen hij de verkoolde plakjes spek uit de pan haalde, zag hij dat Jezus met baard en een aardige blik hem vanuit de antiaanbaklaag toekeek. “Hij draagt zelfs een doornenkroon, maar we denken dat iemand de kroon heeft gemaakt door een spatel te gebruiken.”

De student geloofd in een wonder en is ervan overtuigd dat Jezus hem heeft gered van de verstikkingsdood, wij gokken op een grap van zijn huisgenoten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jezus verschijnt in koekenpan

  1. Pingback: Geest voetballer verschijnt in opgezwollen knie | Hoax

  2. Pingback: Hoax history: Ook Allah doet verstoppertje | Hoax

  3. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>