KFC serveert eten uit afvalbak

Veel Chinezen likken er hun vingers bij af, een heerlijke krokante kipburger of kipvingers met een sausje, maar zouden ze het nog doen als ze weten dat hun fastfoodmaaltijd afkomstig is uit de afvalbak. (bewijs op beeld!)

Mensen met een zwakke maag wordt afgeraden de nu volgende beelden te bekijken.

Tegen het einde van de dag, wanneer het restaurant gaan sluiten, gooien medewerkers alle niet verkochte etenswaren in de prullenbak. Ook zetten ze de ovens uit. Vaak komen er op dat moment nog klanten. Er kunnen nu geen nieuwe burgers meer worden gebakken en daarom halen de medewerkers de burgers weer uit de afvalbak en krijgt de klant afval op zijn dienblad.

Een medewerker van het restaurant vertelt dat de manager het zo wil: “Hij wil geld besparen.” Wij vragen ons nu af of ook Nederlandse fastfood-restaurants hun klanten neppen met afvalburgers, klikken kan hieronder!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>