‘Met Obama? Ja dááág!’

Het nieuw gekozen Republikeins congreslid Ileana Ros-Lehtinen heeft de hoorn erop gegooid toen Obama belde om haar te feliciteren. Ook een tweede telefoontje, werd abrupt beëindigd: “U geeft een betere imitatie dan die op Saturday Night Live, maar ik trap hier niet in.”

Pas wanneer Obama Ros-Lehtinen aan een grap herinnert die zij wel eens samen uithalen, dringt het tot het kersverse en rood aangelopen congreslid door, dat het echt Obama is die haar wil feliciteren.

“Ik dacht: ‘Waarom zou Obama op deze hele planeet zo’n een kleine worm als ik bellen? Ik dacht dat het zo’n radiostation was die een grap met me uithaalde. Ze hebben Fidel Castro en Sarah Palin ook al voor de gek gehouden, dat gaat bij mij dus niet gebeuren.”

Ook Obama heeft hard om de vergissing kunnen lachen. “Hij zei dat het in Chicago ook regelmatig gebeurde en dat hij me niet kwalijk nam dat ik zo sceptisch was”, aldus de giechelende Ros-Lehtinen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>