‘Rusland lokt tegenstanders in seksval’ (YouTube)

katyahoaxDe Russische president lijkt een nieuwe manier gevonden te hebben om zijn tegenstanders in diskrediet te brengen. Waar hij vroeger zijn rivalen simpelweg dood liet schieten, laat hij ze nu verleiden door de knappe geheim agente Ekaterina Gerasimova (19), ook bekend onder haar schuilnaam Katya, die haar slachtoffers als een jonge Mata Hari in de val lokt.

Westerse landen stellen geen vragen meer over verdwenen journalisten en de Poetin tegenstanders zullen hoe dan ook eieren voor zijn geld kiezen.

De prooien liepen allemaal in dezelfde val op dezelfde flat in Moskou, gehuurd door de ‘Russische Staatsveiligheid’. Het eerste slachtoffer was Eduard Limonov, de gescheiden oprichter van de Nationalistische Bolsjevistische Partij. Al had Poetin dit wat verkeerd ingeschat, zijn slachtoffer reageerde laconiek toen zijn sekstape met Katya online werd gezet. Hij bekende een leuke avond gehad te hebben: “Ik zie niet in wat er mis is met het feit dat leden van de oppositie geen vrouwen weigeren.”

Radiojournalist Viktor Shenderovich, een 52-jarige getrouwde vader van een dochter moest echter wel met zijn staart tussen de benen toegeven dat hij zijn vrouw bedrogen had met Gerasimova, aka ‘Katya’. Tegelijk was hij furieus op de geheime diensten omdat ze hem in de val hadden gelokt.

“Poetins kabinet reageerde zoals altijd heel koeltjes op de beschuldigingen, zonder ze te weerleggen”, zegt Shenderovich. “Ik heb iets gehad met Katya, dat is waar, maar ik heb er niet veel plezier aan beleefd. Ze was even saai als die Russische Gestapo.”

Ook Mikhail Fishman, journalist bij Russian Newsweek, trapte in de valstrik. Op videobeelden is te zien dat hij cocaïne zit te snuiven met Katya. Ondertussen loopt hij naakt rond in haar flat. De geloofwaardigheid van de journalist is intussen tot onder nul gedaald. (Bekijk het filmpje)

Of Katya een echte spion is, of een vrouw met een voorliefde voor journalisten is nog de vraag. Het modellenbureau waar ze in ingeschreven wil het niet bevestigen: “Wij betalen haar inderdaad, maar wat modellen in hun vrije tijd uitsteken, is niet onze zaak.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Rusland lokt tegenstanders in seksval’ (YouTube)

  1. Pingback: Man bouwt seksval voor CNN verslaggeefster (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>