Man betrapt naakte vrouw met priester (YouTube)

priesterseksfailEen Peruaanse mijnwerker heeft zijn vrouw op heterdaad betrapt toen ze zichzelf liet opduwen door een priester. Toen de echtgenoot bij zijn vroege thuiskomst gekreun uit de slaapkamer hoorde te komen, voelde hij al nattigheid. Gewapend met een videocamera sloop hij naar de slaapkamer om zijn vrouw te betrappen.

Uit wraak heeft de bedrogen echtgenoot de beelden verkocht naar de Nationale televisiezender, waar het slippertje breed wordt uitgemeten in een entertainmentrubriek. Zo meldt de Telegraaf.

De priester voelt zich bij de tang genomen, maar erkent wel dat het niet helemaal netjes was wat hij heeft gedaan. Zijn functie als voorganger in het gebed is hij echter niet kwijt. De vreemdgaande vrouw zit als gevolg van haar slippertje wel zonder baan. En ze is nog zwanger ook.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>