Best hoax ’08: Bassie bezwangert vrouw

Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodjeaap verhalen van 2008.

Het nieuws dat de chagrijnige clown Bassie zijn enige fan, de éénendertig jarige Sandra K. zou hebben bezwangerd sloeg in als een bom. Geen enkele krant kon de verleiding weerstaan en knalde het bericht zonder hoor en wederhoor op de voorpagina. Roddelbladen zogen hele katernen uit hun duim.

Dagen later maakte Bassie zelf bekend dat de actie een reclamecampagne was voor verzekeringsmaatschappij Ohra, waar roodneus de hoofdrol in speelt.

De website Showbiznewz.nl schreef als eerste over de aanstaande Bassie baby. De kersverse ‘moeder’ vertelt dat ze intiem was met de 71-jarige Bassie, nadat hij had opgetreden in haar woonplaats, nu zo’n 8 maanden geleden. De vrouw kondigt een rechtzaak aan, waarin zij een vaderschapstest zal eisen. Ook zou ze alimentatie willen ontvangen.

Na het nieuws over de clownsbaby is Bassie dagenlang niet telefonisch bereikbaar, ook acrobaat Adriaan heeft de hoorn naast de haak gelegd.

De ontknoping komt wanneer Ohra zijn nieuwe reclamefilmpje presenteert. Hierin speelt Bassie de buurman, van een pas getrouwd stel. Het stel is gelukkig totdat ze een baby krijgen die wel verdacht veel op de buurman lijkt. Gelukkig kan je bij Ohra altijd snel je verzekeringspakket aanpassen.

Eerst mochten we Bassie niet zo, maar we zijn weer fan. Dit is de beste grap die hij ooit gemaakt heeft, een 9 op de schaal van hoax. Overigens is de spot ook vette kanshebber bij de uitreiking van de Gouden Loeki, de prijs voor de beste reclame van 2008.

Poll: Best hoax ’08?

Wat is de beste hoax van 2008?

  • Clown Bassie bezwangert vrouw (52%)
  • Openingsceremonie olympische spelen China (10%)
  • Terminaal patiënt vraagt plaat aan bij Giel (9%)
  • Ingevroren Bigfoot is apenpakje (7%)
  • Youtube doet de Rickroll (6%)
  • Nep-gast nept Jensen (5%)
  • Elvis leeft nog steeds, Groen Links doet kamervragen (4%)
  • Verliefde terrorist houdt vliegtuig aan de grond (4%)
  • Naaktfoto’s Sarah Palin (3%)
  • Iran kloont raket (2%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:
Openingsceremonie olympische spelen, Naaktfoto’s Sarah Palin. Nog meer nepnaakt en fake-sekstapes, Nep-gast nept Jensen, Clown Bassie bezwangert vrouw, Iran kloont raket, Terminaal patiënt vraagt plaat aan bij Giel, Youtube doet de Rickroll, Elvis leeft nog steeds, Verliefde terrorist houdt vliegtuig aan de grond, Ingevroren Bigfoot is apenpakje

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’08: Bassie bezwangert vrouw

  1. Pingback: De tien grootste hoaxen van 2008 | Hoax

  2. Pingback: Neukpartij clown Bassie is Best Hoax ‘08 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>